Resultaten voor mbo

mbo
mbobrigade MBO Brigade.
Home wp_mbobrigade 2021-03-01T1254480000.: Welkom bij de MBO Brigade. De MBO Brigade is opgericht om knelpunten in de regelgeving op te lossen. De Brigade helpt scholen ruimte te vinden in de regels, zodat docenten het onderwijs zo goed mogelijk kunnen inrichten.
MBO Automotive Business Management IVA Business School.
Aanmelden open dag. Bekijk alle Open dagen. Mbo in 2 jaar. Verder naar Hbo. Tijdens de tweejarige mbo automotive studie krijg je een breed vakkenpakket. In de basis is het vakkenpakket voor mbo automotive gelijk, maar de techniek en context richten zich bij mbo automotive op deze innovatieve branche.
STC mbo college - STC-Group.
Ruim 6.000 jongeren volgen bij het STC mbo college een mbo-opleiding die hen voorbereidt op een loopbaan in de scheepvaart, het transport of de havenindustrie. Om ook in de toekomst een aantrekkelijke, laagdrempelige enaansprekende mbo-opleider te blijven, zijn in 2017 vier mbo colleges opgericht.:
Middelbaar beroepsonderwijs Onderwijssectoren Inspectie van het onderwijs.
Naast het toezicht op mbo-instellingen houden wij toezicht op volwasseneneducatie en op de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven. Vierjaarlijks onderzoek bestuur en opleidingen mbo. Themaonderzoeken in het mbo. Gevolgen van 16 maanden corona voor het onderwijs. Welke gevolgen hadden de coronamaatregelen voor het onderwijs?
Modelovereenkomst onderwijs mbo en hbo vrije vervanging - 90516.27624.1.0.-B.
Modelovereenkomst onderwijs mbo en hbo vrije vervanging - 90516.27624.1.0.-B. Modelovereenkomst onderwijs mbo en hbo vrije vervanging pdf - 279kB. Lees voor: Modelovereenkomst onderwijs mbo en hbo vrije vervanging het pdf-bestand verschijnt in een nieuw venster. Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader.
ROC Midden Nederland.
Bekijk hier de opleidingen. Kies hier je opleiding en meld je aan. De beste route naar het hbo. Open dag 29 januari. Meld je aan! Aanmelden open dag 29 januari. Welkom bij ROC Midden Nederland. Bij ons kan je terecht voor middelbaar beroepsonderwijs mbo, voortgezet algemeen volwassenenonderwijs vavo enbedrijfsopleidingen in Amersfoort, Nieuwegein en Utrecht. Kom studeren op de leukste school van Midden-Nederland!
Boek: Trapsgewijs MBO CED-Groep.nl. Boek: Trapsgewijs MBO CED-Groep.nl.
van deze uitgave Voeg toe aan winkelwagen Denken vanuit onderwijsbehoeften in het MBO. Specificaties Beschrijving ISBN: 978-90-5819-306-3. Iedere professional in het mbo heeft wel eens te maken met jongeren met specifieke onderwijsbehoeften. Dit kunnen jongeren met of zonder een formele diagnose zijn.
Wat is het mbo? - OCO.
Deze specialistenopleiding is bedoeld voor studenten die al een vakopleiding op niveau 3 hebben gevolgd en specialiseert studenten in een bepaald vakgebied. Meer informatie over de duur van de beroepsopleidingen in het mbo, studielast en de gevraagde vooropleidingen is te lezen in het artikel Opleidingen, niveaus en leerwegen in het mbo.
MBO - Rijksmuseum.
In combinatie met een programma krijgen studenten en begeleiders gratis toegang.Studenten onder de 18 jaar en begeleiders mogen gratis het museum bezoeken. Met een MBO Card CJP-pas ontvangen MBO-studenten boven de 18 jaar 50 korting op de toegangsprijs. Meer weten over het educatie aanbod van het Rijksmuseum voor mbo?

Contacteer ons