Meer resultaten voor cursussen

cursussen
Cursussen Volkssterrenwacht Urania.
In de linkerbalk vind je het overzicht van het cursusaanbod. Klik op de titel van de cursus voor meer informatie en het overzicht van de cursusinhoud. Om deel te nemen aan deze cursussen dien je lid te zijn van Urania.
Cursussen voor medewerkers schoolsecretariaten directies en administraties.
Directies en administraties. Organisatie en beheer. Cursussen voor medewerkers schoolsecretariaten. Cursussen voor medewerkers schoolsecretariaten. Het Agentschap voor Onderwijsdiensten AGODI organiseert regelmatig opleidingen voor medewerkers van schoolsecretariaten. Op de website van AGODI vind je de kalender en het cursusmateriaal. Cursussen voor schoolsecretariaten.
Cursussen en opleidingen CVO De Verdieping.
Schachtplein 1, 3550 Heusden-Zolder. 011 53 87 33. Alle cursussen en opleidingen. Behaal je diploma Secundair Onderwijs. vSchool Leer online en op je eigen tempo. Opleidingen op maat voor bedrijven. Cursussen en opleidingen. U bent hier. Home Cursussen en opleidingen.
UiTagenda UiTinVlaanderen. Vlaanderen_verbeelding werkt.
Café Local Antwerpen. Party of fuif. Herfstvakantie met kinderen: 11 tips en uitstapjes. Geen idee hoe je de herfstvakantie kan vullen met leuke activiteiten voor de kinderen? Geen probleem: we helpen je op weg met elf tips. Er zijn film en theaterfestivals, zoektochten en lichtspektakels.
Cursussen Cursussen en workshops met korting VakantieVeilingen.be Bied mee.
Home Uitstapjes Cursussen. Je bent nooit te oud om te leren. Volg een cursus voor je werk of hobby en leer eindelijk gitaarspelen of verdiep je verder in marketing. Bied mee op de cursussen-veilingen. 78 veilingen voor Cursussen. veilingen voor Cursussen.
NHA Thuisstudie 350 Opleidingen cursussen als afstandsonderwijs.
Populair bij onze studenten. Alle interessegebieden bekijken. Prettig om te leren. Kleding Maken Ontwerpen. Tekenen voor Beginners nieuw. Werk aan je toekomst. Dáárom studeert iedereen bij NHA. Altijd 15 dagen op proef. Met persoonlijke begeleiding. 85 jaar ervaring in thuiscursussen. Altijd je eigen tempo. Studeer waar je wil. Aan de keukentafel, online, in een koffiebar of onderweg in de trein. Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving. Voor je plezier of voor een mooie toekomst. Waar en wat je ook leert, bij NHA vind je altijd een passende online cursus of opleiding. Als één van de grootste opleiders in thuisstudie van België bieden wij ruim 350 opleidingen en cursussen.
Cursus Wikipedia.
Onder een cursus wordt meestal een kortdurende lesperiode verstaan die over het algemeen een leeronderwerp behandelt. Een cursus wordt soms met een certificaat afgesloten. Is een cursus van lange duur, dan spreekt men wel van leergang. Degene die een cursus volgt, wordt een cursist genoemd.
Cursussen en evaluatiemomenten Speelplein.Net.
De VDS leidt jaarlijks het meeste aantal nieuwe animatoren en hoofdanimatoren op. Onze cursussen zijn erkend door de Vlaamse Overheid en leiden, na een geslaagde stage, tot een erkend attest in het jeugdwerk. Attesten in het jeugdwerk worden zeker erkend en gewaardeerd bij sollicitaties.
Cursussen SNT Brugge.
NT2 niveau 1 t.e.m. Spreekklas 1 t.e.m. Extra cursussen 7. Nederlands in de praktijk. Computer voor anderstaligen. Klik in de linkerkolom op het gewenste studiegebied of geef in het zoekvenster een zoekterm in. Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies.

Contacteer ons