Meer resultaten voor bouwtekening

bouwtekening
Bouwtekeningen opvragen Gemeente Uden.
Deze informatie kunt u opvragen bij de gemeente. Alleen gebouwen waarvoor een vergunning is verleend, zijn geregistreerd in het archief. bouwtekeningen van voor 1991: kunt u via het Brabants Historisch Informatie Centrum BHIC opvragen. bouwtekeningen vanaf 1991 kunt u bij de gemeente online opvragen.
Bouwtekeningen opvragen Gemeente Vlaardingen.
NEE-JA of NEE-NEE stickers. Home / Bouwen / Bouwen / Bouwtekeningen opvragen. Het Stadsarchief beheert bouwtekeningen vanaf circa 1880 tot heden. Bouwtekeningen kunnen uitsluitend digitaal worden aangevraagd. Er wordt binnen 5 werkdagen contact met u opgenomen. Aanvraag bouwtekening woonhuis / bedrijfspand.
Bouwtekening opvragen/inzien Gemeente Achtkarspelen.
Als de bouwtekening in het dossier op A0 staat gedrukt rekenen we de kosten voor A0. Als het op A3 staat dan rekenen we A3 enzovoorts. Als u een document op A4 wilt ontvangen, welke geen bouwtekening is dus rapporten/voorschriften e.d, dan kost dat 027, per kopie.
Bouwtekeningen Gemeente Valkenswaard.
kies dan: ik" wil een aanvraag indienen of melding doen." kies dan: informatieverzoek" dossier." Het starttarief voor het aanvragen van een bouwtekening is 1825., Voor het opzoeken van informatie en het verstrekken van analoge of digitale kopieën van dossiers e.d.
Wat is een bouwtekening? Hier vind je alle informatie op 1 plek!
Ook als het niet grote bouw of verbouw projecten gaat maar om bijvoorbeeld het plaatsen van een schuurtje of misschien het maken van een tafel, een bouw tekening helpt.Je zult zien dat ook als jezelf aan het klussen slaat een bouwtekening enorme voordelen heeft.De tekening is als een stappenplan wat je naar het einddoel leidt.
Bouwtekening of bouwplannen bekijken Gemeente Horst aan de Maas.
Overslaan en naar de inhoud gaan. Home Bouwen en wonen Bedrijfsgebouw bouwen of verbouwen. Bouwtekening of bouwplannen bekijken. Goed om te weten. Wat kunt u bekijken? Wilt u een bouwtekening van een gebouw in de gemeente Horst aan de Maas bekijken?
Bouwtekening inzien Gemeente Renkum.
Ook daarvoor kunt u terecht bij de Omgevingsdienst Regio Arnhem. Neem contact op met de ODRA op 026 37 71 600 of via e-mail. Van alle panden in onze gemeente hebben wij een dossier met daarin bijvoorbeeld bouwtekeningen, afgegeven bouwvergunningen, gegevens over de riolering en correspondentie.
Bouwtekening opvragen Beekdaelen.
Home Inwoners Wonen en bouwen Bouwtekening opvragen. Als u zelf geen bouwtekening meer heeft van uw woning, kunt u een kopie bij de gemeente Beekdaelen opvragen. In de meeste gevallen zijn die namelijk in de gemeentelijke archieven bewaard. Bouwtekening online aanvragen.
Bouwplannen en bouwtekeningen bekijken Gemeente Albrandswaard.
Koninklijke onderscheiding lintje. Zodra er autocomplete resultaten zijn, gebruik de keyup/keydown toetsen om te navigeren en enter om te selecteren. Touch gebruikers, gebruik touch of swipe. Home Leven in Albrandswaard Bouwen en verbouwen Bouwplannen en bouwtekeningen bekijken. Bouwplannen en bouwtekeningen bekijken.

Contacteer ons