Meer resultaten voor vector

vector
vector - WikiWoordenboek.
Geluid: vector hulp, bestand. Woordherkomst en -opbouw. Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van 'natuurkundige' grootheid voor het eerst aangetroffen in 1704 1. Van het Engelse vector, van het Latijnse vector drager van vehō ik draag. natuurkunde gerichte grootheid.
optimized
Natuurkunde voor Dummies - Steven Holzner - Google Boeken.
Door Steven Holzner. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door 's' werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Pearson Education.
builder
lengte van een vector.
De lengte wordt ook wel de norm van een vector genoemd, en meestal genoteerd door de naam van de vector tussen absolute waarde strepen te zetten. Door een vector met een gewoon getal te vermenigvuldigen kun je de lengte ervan veranderen.
filmfirma.be
Vector wiskunde - Wikipedia.
Een glijdende vector heeft een vaste richting en lengte, maar kan enkel vrij over zijn drager of dragende rechte schuiven of glijden, dus in de richting van de vector en in tegengestelde richting. Een glijdende vector kan overal op de rechte getekend worden: het blijft dezelfde vector.
Vector - NRC.
Heeft u een tip over dit onderwerp, ziet u een spelfout of feitelijke onjuistheid We stellen het zeer op prijs als u ons daarover een bericht stuurt.U kunt ons ook anoniem een tip geven. Betreft: Taalfout of feitelijke onjuistheid Opmerking over het artikel.
Vector - Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vector of met Vector indetitel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vector inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vector en verwijzingen daarnaartoe.
Over Vector Recruitment Coaching - Vector.
Over Vector Recruitment Coaching. Francien is een ervaren professional met een trackrecord in sales, complexe deals, business consultancy en coaching.Ze is erkend stress, burn-out en re-integratiecoach en lid van de VESB. Ze is extravert, integer, tactvol en in staat om snel contacten te leggen op C-level en deze in korte tijd om te zetten naar waardevolle relaties.
Mechanica voor technici - Statica, 3/e - R.C. Hibbeler - Google Boeken.
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden. Mechanica voor technici - Statica, 3/e. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door 's' werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader.
Sneak Preview: Vector van Simon de Waal Hebban.nl.
Zijn vader reageert bijna nergens meer op. De zoon krijgt in de gaten dat hij niet de enige is die zijn vader bezoekt, ook een andere man verschijnt regelmatig en die krijgt wel reacties van de oude man, met name als het woord Vector valt.

Contacteer ons