Resultaten voor vector

vector
Natuurkunde voor Dummies Steven Holzner Google Boeken.
Door Steven Holzner. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play. Pagina's' weergegeven met toestemming van Pearson Education.
Mechanica voor technici Statica, 3/e R.C. Hibbeler Google Boeken.
2 Recensies Review schrijven. Mechanica voor technici Statica, 3/e. Over dit boek. Boeken kopen Google Play. Browse door s werelds grootste eBoekenwinkel en begin vandaag nog met lezen op internet, je tablet, telefoon of eReader. Ga nu naar Google Play.
Vector wiskunde - Wikipedia.
Een glijdende vector heeft een vaste richting en lengte, maar kan enkel vrij over zijn drager of dragende rechte schuiven of glijden, dus in de richting van de vector en in tegengestelde richting. Een glijdende vector kan overal op de rechte getekend worden: het blijft dezelfde vector.
Vector Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Vector of met Vector in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Vector inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Vector en verwijzingen daarnaartoe.
Vector NRC.
De shortlist van de Gouden Strop bestond dit jaar uit vier titels in plaats van de gebruikelijke vijf omdat de jury de kwaliteit van de ingezonden boeken onvoldoende vond. Vroeger was het de Maand van het Spannende Boek, inmiddels is dat teruggedraaid tot twee weken.
vector WikiWoordenboek.
Geluid: vector hulp, bestand. Woordherkomst en opbouw. Leenwoord uit het Latijn, in de betekenis van natuurkundige grootheid voor het eerst aangetroffen in 1704 1. Van het Engelse vector, van het Latijnse vector drager, van veh ik draag. natuurkunde gerichte grootheid.
Nieuwe pagina 1.
De lengte wordt ook wel de norm van een vector genoemd, en meestal genoteerd door de naam van de vector tussen absolute waarde strepen te zetten. Door een vector met een gewoon getal te vermenigvuldigen kun je de lengte ervan veranderen.
Over Vector Recruitment Coaching Vector.
Over Vector Recruitment Coaching. Francien is een ervaren professional met een trackrecord in sales, complexe deals, business consultancy en coaching. Ze is erkend stress, burn-out en re-integratiecoach en lid van de VESB. Ze is extravert, integer, tactvol en in staat om snel contacten te leggen op C-level en deze in korte tijd om te zetten naar waardevolle relaties.
Sneak Preview: Vector van Simon de Waal Hebban.nl.
Verschillende artsen en onderzoekers van het Vector Instituut wachtten daar niet op en ontvluchtten de Sovjet-Unie, toen ze merkten dat er een omwenteling van de macht op handen was en het land voorgoed ineen dreigde te storten. Een groot aantal ampullen met onder andere gevriesdroogd Marburg Variant U-virus is sinds die tijd spoorloos verdwenen uit het Vector Instituut.

Contacteer ons