Meer resultaten voor epdm

epdm
dakwerken epdm antwerpen
U kan ons contacteren voor dakwerken aan zowel hellende als platte daken. Gaande van de plaatsing van een nieuw dak, het bouwen van dakconstructies, dakrenovaties en dak herstellingen. Koper- en zinkwerken zijn een vak apart. Ons vakmanschap garandeert u perfect uitgevoerde kopen- en zinkwerken. Uw dakgoot reinigen, herstellen of een nieuwe plaatsen? Het is een kolfje naar onze handen! Dakramen velux en koepels zorgen voor extra lichtinval op de zolder. Uiteraard zorgen we ervoor dat uw dakramen of koepels niets afdoen aan uw dakisolatie. Hellende platte daken. Het maakt voor ons als dakdekkers niet uit wat voor dak u heeft. Voor elke klus hebben we ervaren en gekwalificeerde dakdekkers die zich inzetten om uw dak zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard zijn de werken die wij uitvoeren op platte daken en hellende daken onderling verschillend. Eén ding is zeker: we streven naar het hoogste kwaliteitsniveau voor elk dak. Op vlak van platte daken zijn we één van de toonaangevende EPDM-professionals. Dit hoogwaardige materiaal heeft een lange levensduur en vraagt door zijn inherente eigenschappen weinig tot geen onderhoud. EPDM kan vaak over een bestaande dakbedekking worden aangebracht, waardoor de installatietijd van dit materiaal minimaal is.
EPDM plaatsen: werkwijze, prijs voordelen Dakconstructie.be.
Roofing: geschikt als onderlaag voor een groendak. Bij roofing moet wel een wortelwerende folie aangebracht worden om schade te voorkomen. EPDM: ook EPDM dakbedekking kan gebruikt worden als onderlaag voor een groendak. In tegenstelling tot roofing, is EPDM van zichzelf al wortelbestendig. Lees meer
vijver
Evalastic.
EPDM in de gevel. EPDM in de goot. 100 garantie op waterdichtheid. Dankzij de lange levensduur is EPDM een milieuvriendelijke oplossing voor uw dakafdichtingen. Daarbij komt nog dat EPDM recycleerbaar is en herwerkt kan worden in andere toepassingen. 50 jaar levensduur. meer informatie
epdm
EPDM dakbedekking - dakbedekking plat dak.
Naast de klassieke dakbedekkingsmaterialen zoals pannen biedt Bouwcenter Vanhulle nv ook alternatieven aan zoals roofing, EPDM rubber en het nodige materiaal om dit te verwerken. Zowel de doe-het-zelvers als ervaren dakdekkers kunnen bij ons terecht voor EPDM dakbedekking. De EPDM folie voor het bedekken van een plat dak is beschikbaar in verschillende breedtes en diktes.
zonnepanelen op epdm dak
Wat is EPDM? Wat is EPDM?
EPDM is bovendien de dakafdichting bij uitstek voor de aanleg van een groendak! Geen vlam op het dak: geen kans op brand tijdens de dakwerken want EPDM is vuurvrij verwerkbaar EPDM voldoet aan de Broof t1 en beschikt over vuurbestendigheidscertificaten Europese norm, die zowel intern als door onafhankelijke instituten zijn getest.
zonnepanelen op epdm dak
EPDM-dakbedekking EPDM-systemen Interexpress.
U krijgt een productgarantie van 15 jaar en een verwachte levensduur van maar liefst 50 jaar. Het grote voordeel van Europees EPDM is dat het productieproces geen talk gebruikt, waardoor dakafdichting monteren extra makkelijk gaat. Omdat u geen primers en flashing tape nodig heeft en het EPDM meteen enkelvoudig verlijmt, bespaart u veel tijd én geld.
Dak bedekken met EPDM: Hoe ga je te werk?
EPDM verschilt van traditionele rubbers, in die zin dat traditionele rubbers worden verkregen vanuit de natuur, met name het sap van de rubberboom, terwijl EPDM een product is dat in labo's' wordt vervaardigd. EPDM wordt gemaakt door etheen, propeen en dieen te polymeriseren.
DAK EPDM Ervaren dakwerker in West- en Oost-Vlaanderen.
Industriële EPDM daken. Particuliere EPDM daken. Industriële EPDM daken. Particuliere EPDM daken. Industriële EPDM daken. Particuliere EPDM daken. Industriële EPDM daken. EPDM staat wijd en zijd bekend als het ideale industriële dakbedekkingsmateriaal. We plaatsen EPDM-folie op de platte en hellende daken van o.a.
Rubberfolie EPDM 1 mm Dikte Dakbedekking Maat.
LET OP, EPDM wordt op maat gemaakt per klant aan de hand van lengte x breedte afmeting die u opgeeft graag maten meegeven bij de opmerkingen van uw order, maatwerk EPDM duurt 2 werkdagen. Houd bij het uitrekenen van de hoeveelheid EPDM, altijd rekening met 30 cm extra aan beide kanten.
EPDM dakbedekking: prijs, voordelen en installatie Bobex.be.
Bij de effectieve plaatsing van EPDM dakrubber breng je een kimfixatie aan in de hoeken om krimpen en scheuren te voorkomen. EPDM plaatsen kan op 3 verschillende manieren.: Wanneer je EPDM gaat vastlijmen, lijm je de EPDM folie vast aan de ondergrond.

Contacteer ons